Trek Cykler – Min passion

Kan en computernørd cykle – det kan i tro. Nok er jeg konsolfreak, og nok har jeg et TV og et PC setup som er en spilgud værdig!

Det her er mit World og Warcraft setup

Men tilbage til min cykelinteresse og min store passion for Trek Cykler. Hver weekend tager mig og min kammerat Jonas ud i skoven og fræser sporet op. Kondi har vi ikke meget af, og der er dømt kontorknæ og meget andet. Så jeg (Daniel) og Jonas har købt en superfed Trek Cykel fra Cykelexperten.dk, ja faktisk fik vi den sponsoreret mod at lave en fed 3D trailer fra butikken. Modellen vi har fået er en Trek Superfly 9 FS LT, det er topmodellen af fullsuspension mountainbikes.

Verdens bedste cykler leveres af verdens bedste cykelfirma. En Trek er bygget til at give en ekstra kvalitetsoplevelse, når du cykler.

Vi cykler primært i Harreskoven… her er en fed passage fra sporet.

Ej at forglemme min Trek Cykel ser sådan her ud efter en tur  i skoven..

 

Skriv et svar