Tour de France 2017 – hvad skal i spille?

Jeg er cykelinteresseret, og jeg er gamer.. Når Tour de France løber over skærmen tager jeg typisk 3 uger fri fra arbejde, og så ser jeg cykling og jeg gamer. I år ved jeg præcist hvad jeg skal game, og det bliver Crash Bandicoot Insane Trilogien.


Jeg glæder mig som et lille barn til begge dele. Jeg holder med Movie Star holdet, med Nairo Quintana som holdkaptajn. De kører desuden med den nye Abus hjelm, den første High-End hjem Abus har produceret. Den har jeg selv forudbestilt hos Cykelexperten.dk, og jeg forventer ligeledes de får masser af Tour de France tilbud man kan benytte sig af.

Touren 2017 starter lørdag den 1. juli i Düsseldorf, og så går de 3 uger ellers løs. Jeg glæder mig til totaaaaal afslapning.

Prøv at check den nye Abus hjelm.. Det er et imponerende skift de har lavet fra at være “låsesmed” hehe, til pludseligt at producere en af verdens mest avancerede hjelme i 2017.

Skriv et svar