Nyt konsol fra Atari på vej (ikke replika)

På E3 tidligere i år, afslørede Atari deres Ataribox. Det blev modtaget med skepsis, da det er mere end 30 år siden, Atari sidst udviklede en konsol. Men Atari har haft stor succes med at udgive nostalgi spil til diverse platforme, og replika maskiner..

Atari på vej med ny konsol
Men ja, det vil de åbenbart, for nu har den administrerende direktør Fred Chesnais overfor GamesBeat bekræftet, at de minsandten er på vej med en ny konsol.

Det er dog ingen ny idé. Faktisk fortalte Chesnais, at de har arbejdet med projektet i flere år. Han gav også lidt detaljer om konsollen. For eksempel får den paneler af finér. Det endelige design er ikke afsløret helt, selvom der allerede findes teaser-videoer.

Hardwaren bliver PC-baseret, afslørede Chesnais også, men ellers kom der ikke så mange detaljer fra ham.

Se også: 1942, Ghosts’N Goblins, Ghouls’N Ghosts og Wolf of the Battlefield / Commando til Android

Nostalgiens magt
Det er i det hele taget gået frem for Atari de seneste år. I 2013 købte Chesnais selskabet, der var ved at gå konkurs, og siden har de skabt sig et navn som mobilspilsudvikler. Man skal heller ikke undervurdere nostalgiens magt.

I vinter blev NES Classic en stor succes, så hvis Atari kan kombinere det gamle og nostalgiske med nye spiltitler, måske baseret på den succes de allerede har med mobilspillene, kan grundlaget for succes være lagt.

Skriv et svar