Ny fed cykelhjelm som matcher min Trek Cykel

Cykelhjelm der matcher min cykel. Ja, så er der købt cykel gear igen. Jeg har ledt efter en let hjelm som kan matche min Trek Powerfly EL-Cykel. Det er desværre ikke længere en hemmelighed at jeg har tunet den lidt, så med 45 km/t skal sikkerheden være i orden.

Mit valg faldt på en Rudy Project model Rush. Den er både til Race og MTB, men jeg syntes afgjort det gør sig bedst til MTB. Den har et agressivt look, sidder tæt på hovedet, og er baseret på en langt dyere model, men med samme teknologier. Så uden at gå på kompromis med komforten. Komforten sikres med hele 21 luftindtag, udskifteligt comfort padding og det selvjusterende fastspændingssystem

Cykelhjelm Cykelexperten.dk

Cykelhjelm til bare kr. 699,- er et fund. Jeg har købt min Cykelhjelm hos Cykelexperten.dk, samme sted som jeg købte min EL-Cykel. Udvalget af hjelme hos dem var enormt, men jeg blev direkte anbefalet at prøve Rudy Rush og Suomy Timeless, men fandt Rush hjelmen mere egnet til Mountainbike.

Cykelhjelm Rudy Rush for og bag

 

Skriv et svar